En tidløs klassiker ved allerførste øjekast

27. februar 2023
En tidløs klassiker ved allerførste øjekast
Der er godt nyt til alle designelskere med forkærlighed for skandinavisk stil og enkle men elegante designs: i en pragtopvisning af svævende former og en perfekt balance mellem lette og tunge elementer præsenterer Horisont-serien fra svenske Belid sig i et smukt design tilgængeligt for alle connaisseurer af klassiske silhuetter og tidløse tilføjelser til det hjemlige interiør.

Hjernen bag den smukke belysningsserie er den svenske designer Joakim Fihn, der har arbejdet sammen med Belid siden 2008. I løbet af denne tid har Fihn skabt talrige lamper, der alle emmer af den samme yndefulde elegance og nordiske stringens. Fihn har en særlig fintfølende forkærlighed for enkle streger og små men nøje udvalgte detaljer, der alle bidrager til et sammenhængende helhedsbillede i hans kreationer. Fihns og Belids svenske rødder ses tydeligt aftegnet i Horisont-lampernes enkle, minimalistiske stil, der er så kendetegnende for skandinavisk indretning.

Velkendt design i en ny, eksklusiv farve


Alle lamperne fra Horisont-serien, der indbefatter både pendel-, gulv- og bordlamper, er kendetegnet ved deres iøjefaldende skærm, der indtil videre er kommet i en flot metallisk champagnefarve med en mat finish. Imidlertid kan vi nu præsentere den velkendte lampe i en ny udgave med en skinnende skovgrøn overflade. Hvor den champagnefarvede model er fin, hvis man ønsker en lampe, der let glider ind i omgivelserne og er nem at integrere i rummet, skaber den skovgrønne variant et pang af farver, der smukt kan fungere som kontrast til mere neutrale farveskemaer i indretningen. Den grønne variant af Horisont-lamperne forhandles udelukkende af Lampemesteren. Søger man derfor efter en eksklusiv tilføjelse til interiøret, er de skovgrønne Horisont-lamper fra Belid derfor et ubetinget must.

Se hele den smukke serie af Horisont-lamper fra Belid her