Fatboys Jolly Trolley: Munter indretning til både ude- og inderum.

30. marts 2023
Fatboys Jolly Trolley: Munter indretning til både ude- og inderum.
Livet er fuld af uforudsigeligheder, og de bedste øjeblikke kommer når du mindst venter det. Derfor er det enormt vigtigt, at du er forbedret på det uventede – uanset om det er en fest, der pludseligt bevæger sig udenfor – eller om det er en regnsky, der sætter en stopper for havefesten.

Det ungdommelige, kække og altid uforudsigelige firma Fatboy ved alt om overraskelsens glæde, og derfor laver de nu et lampemøbel, der er klar til fest både ude og inde. Jolly Trolley hedder den, og præcist som navnet antyder, er den en munter vogn, der er klar på eventyr ude som inde. Uanset om den skal huse en drinksbar, smukke plantedekorationer, en lille morgenmadsbuffet, afstillerstation til grillfesten eller noget helt andet, er den klar.

Jolly Trolley er lavet af aluminium, og er derfor både stærk, let og stærk mod korrosion. Vognen har et sæt store hjul, der kan klare både lister og små trin, og to hylder. De to hylder er fantastiske til eksempelvis snacks, salatskål og service til grillaftenen – og som et lille hemmeligt festtrick, kan den øverste hylde løftes af. Op i spidsen af den smarte model vokser en smart lampe, der har højde som en gulvlampe, og som kan belyse de ting og sager, du har til at stå på bakken. Lampen er selvfølgeligt batteridrevet, og virker helt uden ledning. Når den skal lades op i ny og næ kan batteriet let fjernes og lades op ved hjælp af USB-C.

Kender man til hollandske Fatboys fantastiske univers, ved man også, at de ikke er bange for spændende nuancer – og der er ikke sparet på farverne til den fede Jolly Trolley. Dens aluminiumsstel findes i et hav af skønne pulverlakerede farve-varianter, og der findes med garanti én, der passer perfekt til din stil, temperament og indretning.


Se alle farverne, som du kan få Fatboys Jolly Trolley i her!