Forskøn badeværelset med den smukke pudderdåselampe fra DCW éditions: Poudrier Væglampe!

18. maj 2023
Forskøn badeværelset med den smukke pudderdåselampe fra DCW éditions: Poudrier Væglampe!
Vi kender alle det klassiske udtryk: at gå ud for at pudre næsen. I dette tilfælde har den franske designer Philippe Nigro taget skridtet videre og skabt en badeværelseslampe, der imiterer den bedårende pudderdåsemetafor.

Den skønne Poudrier Væglampe fra DCW éditions udgør ikke alene en smuk og dekorativ lyskilde men kan også anvendes som spejl: som forstærkelse af ligheden med en pudderdåse er lampen forsynet med et låg, der er blankt på indersiden, så man kan spejle sig i den. Låget er fremstillet af stål og har fået en lækker messingfinish, der tilføjer et pift af klassisk elegance til det i forvejen raffinerede design. Låget er monteret til et hængsel, så det kan drejes og giver dermed mulighed for at regulere lysets intensitet. Ved henholdsvis at åbne og lukke låget kan man derfor selv styre, om man ønsker et praktisk, direkte lys eller et blødt indirekte skær, der er perfekt til afslapning og velvære ud på aftentimerne.

Lyskilden er et indbygget LED-modul, der er afskærmet af en glasdiffuser med en rillet overflade, så man er sikret en blændfri lysfordeling. Med en kapslingsklasse IP44 er lampen beskyttet mod fugt og vandstænk og derfor glimrende egnet på toiletter, badeværelser eller andre vådrum. Dette vidner om et vellavet design, hvor ikke alene designkonceptet er gennemført men hvor muligheder for praktisk anvendelse samtidig er tænkt ind i hver eneste del af det skønne design.

Se Poudrier Væglampe her