Nyhed: Panthella Portable vokser – Ny variant af populær transportabel lampe kommer nu

11. oktober 2023
Nyhed: Panthella Portable vokser – Ny variant af populær transportabel lampe kommer nu
Vi er begejstrede for at annoncere den seneste tilføjelse til Louis Poulsens ikoniske Panthella-serie: Panthella 250 Portable. Denne banebrydende lampe kombinerer tidløs æstetik med moderne innovation og introducerer en enestående belysningsgenstand til Verner Pantons portefølje.

Større Skærm, Større BelysningPanthella 250 Portable tager det velkendte design fra den originale Panthella Portable og tager det til nye højder med en skærm på 250 mm i diameter. Den større skærm giver ikke kun et visuelt indtryk, men forbedrer også lysspredningen og skaber en blød og behagelig belysning, der fylder rummet med varm atmosfære.

Lampens opalglas skærm er omhyggeligt udformet for at sikre en jævn og diffus belysning. Dette gør Panthella 250 Portable ideel til enhver lejlighed, lige fra afslappende aftenstunder til livlige sammenkomster.

Bærbar Belysning, Uden Grænser:Med en genopladelig batteripakke giver Panthella 250 Portable dig friheden til at placere lampen hvor som helst uden at skulle bekymre dig om strømstik. Den bærbarhed gør lampen perfekt til udendørs begivenheder, hyggelige stunder på terrassen eller som en stilfuld tilføjelse til ethvert hjørne af dit hjem.

Samtidigt bevarer lampen det ikoniske Panthella-design og kombinerer det med moderne innovation. Den trompetformede base og den karakteristiske skærm skaber et visuelt blikfang, der passer godt ind i en bred vifte af indretningsstile.

Se Panthella 250 portable her!