Belysning i særklasse med designerlysekronen Ghost fra 101 Copenhagen

29. november 2023
Belysning i særklasse med designerlysekronen Ghost fra 101 Copenhagen
Mange skønne lamper og interiørartikler har fundet vej i den nye kollektion fra det danske designerbrand 101 Copenhagen, og én, der springer særligt i øjnene, er den bjergtagende og moderne lysekrone Ghost. Lampen er perfekt til alle, der dyrker moderne minimalisme og samtidig har et blødt punkt for abstrakt kunst. Med sin innovative belysningsteknologi, detaljereducerede udseende og udtryksfulde simplicitet kommer Ghost Lysekrone alle moderne rum og indretninger til gode.

Ligesom de andre modeller fra kollektionen er Ghost Lysekrone designet af den danske designduo Kristian Sofus Hansen og Tommy Hyldahl, der også er hoveddesignerne for 101 Copenhagen. Tommy Hyldahl har mange års erfaring inden for modebranchen, inden han valgte at gøre interiørdesign til sin levevej. Hans arbejde fokuserer på hans egen interesse for materialer og processen gennem hvilken de bliver til kunstværker, hvilket afspejles i alle Hyldahls velgennemtænkte kreationer. Kristian Sofus Hansen har studeret arkitektur og design på det Kongelige Danske Kunstakademi, og er ekspert i at få traditionelt design til at spille sammen med moderne teknologi og fremstillingsmetoder. Siden 2015 har de to designgenier arbejdet side om side og skabt et væld af imponerende indretningsdesigns. Du finder flere kreationer fra Kristian Sofus Hansen og Tommy Hyldahl lige her.

Det grafiske design, der præger Ghost Lysekrone, trækker på minimalistisk kunst og kombinerer belysning og skulptur i en blikfangende konstruktion med et avant garde udtryk. I stedet for de konventionelle lampeskærme og lyskilder har Ghost et imponerende lyslegeme i et abstrakt, snoet mønster, der udgør hele lampehovedet. Dette består af et hvidt akrylrør med en indbygget LED-lyskilde bagved, der får hele strukturen til at lyse op, når man tænder for lampen. Den innovative lysekrone kommer i to forskellige størrelser, hver med deres eget fascinerende lysmønster.

Se dem alle her.