Kvalitetsdesign i både form og funktion: Nu kommer den elegante Arp Pendel fra DybergLarsen også som lysekrone

22. februar 2024
Kvalitetsdesign i både form og funktion: Nu kommer den elegante Arp Pendel fra DybergLarsen også som lysekrone
Opnå den perfekte balance mellem form og funktion med Arp 6 Lysekrone fra DybergLarsen. Lysekronen er en investering i både æstetik og komfort, der skaber lækker belysning og samtidig udgør en stilfuld tilføjelse til indretningen. De seks matchende skærme har alle en kompakt form med bløde rundinger og er fremstillet af glas med en fascinerende røgfarvet overflade, der giver lampen et køligt, moderne udtryk, som smukt komplementerer det sorte stel.

Den neutrale farvesammensætning bidrager også til lampens alsidighed og gør den til en lyskilde, der vil passe godt ind i et væld af forskellige indretningsstile. Røgglasset er imidlertid ikke kun et valg truffet af æstetiske årsager men sikrer også en diffus belysning, når lampen er tændt. Samtidig er hver skærm åben i bunden og byder dermed også på direkte belysning, der retter sig nedad. Denne kombination gør Arp Lysekrone ideel til spisebordet såvel som til midten af stuen. Skærmene sidder to og to i rækker forskudt fra hinanden for at opnå stor lysspredning. Dette giver lampen en asymmetrisk profil, der sammen med det mørke farveskema og den enkle udformning giver den en udpræget moderne æstetik, der nemt kan parres med nutidige indretninger.

Dette skønne stykke design er en forlængelse af Arp-serien, der består af pendler og væglamper i flere modeller. Alle Arp-lamperne er kendetegnet ved den samme runde, kompakte skærm og samme designmæssige simplicitet. Lampen kommer også som lysekrone med tre arme og skærme i hvidt opalglas.

Se hele Arp-serien her!