FLOS STORIES: Belt Fabric Pendel i ny, energivenlig model!

25. januar 2024
FLOS STORIES: Belt Fabric Pendel i ny, energivenlig model!
Gør dig klar til at opleve en lysoplevelse ud over det sædvanlige med den nyeste tilføjelse til Flos-familien - Belt Fabric Pendlen. Tag med på en rejse gennem æstetisk minimalisme og overraskende design, hvor hvert element er nøje udvalgt af de visionære designbrødre, Ronan & Erwan Bouroullec.

Forestil dig et værk af lys, hvor organiske former møder stramme linjer og skaber en symfoni af bevægelse og form. Belt Fabric Pendlen er meget mere end blot en lampe; den er et kunstværk. Inspireret af læderremme fra hesterytterverdenen, forvandler lampen den traditionelle idé om belysning ved at skjule sine ledninger i et smidigt tekstilbælte, der snor sig elegant ned fra loftet.

Foruden at være et nydeligt designelement i din indretning, tilbyder denne unikke pendel også enestående funktionalitet. Med sin fleksible natur kan du forme Belt Fabric Pendlen efter dine behov og præference. Fra at danse frit i rummet til at følge arkitekturen på utraditionelle måder, formår denne lampe at skabe en atmosfære af fortryllelse i ethvert rum.

Belt blev første gang introduceret i 2020 og i dag har de udvidet serien med et udvalg af nye, klimavenlige tekstiler i farverne, olivengrøn og kobberbrun, der utvivlsomt vil komplementere din personlige stil og indretningsbehov perfekt. Uanset om du foretrækker det klassiske look med læder eller det moderne touch med stof, er der en Belt Fabric Pendel til dig.

Med sit banebrydende design og enestående funktionalitet blev Belt Fabric Pendlen belønnet med den prestigefyldte Compasso d'Oro ADI-pris i 2022. Denne anerkendelse af dets miljøbevidsthed og originalitet er blot endnu et bevis på Flos' forpligtelse til innovation, håndværk og design i verdensklasse.

Gå ikke glip af chancen for at opleve den ultimative fusion af skønhed og funktion. Gør Belt Fabric Pendlen til din næste belysningsinvestering og lad dit hjem skinne med en uovertruffen elegance og stil.

Find de to enestående Belt Fabric Pendler her

Oprindelig tekst af FLOS i FLOS STORIES