Kartell introducerer TEA Bordlamper – Et bæredygtigt mesterværk af Ferruccio Laviani

20. marts 2024
Kartell introducerer TEA Bordlamper – Et bæredygtigt mesterværk af Ferruccio Laviani
Det banebrydende italienske designhus Kartell, kendt for sine innovative og æstetisk tiltalende produkter, har nu lanceret en række æstetiske og miljøvenlige TEA bordlamper, et sublimt værk skabt af den anerkendte designer Ferruccio Laviani, som har haft et langvarigt og succesfuldt samarbejde.

I 20 år har Kartell været mit andet hjem. Hvad mere er der at sige?
              -      Ferruccio Laviani

TEA bordlamperne udstråler en sublim enkelhed, hvor formen nærmest antager en abstrakt karakter, der minder om to hænder, der omfavner en lyskilde, hvilket skaber en chiaroscuro-effekt med de smukke skygger, den udsender.

Det mest bemærkelsesværdige ved TEA bordlampen er det innovative valg af et uregelmæssigt, porøst finish, der giver den en naturlig følelse. Lampen fås i en række æstetiske grundfarver, herunder White, Anthracite, Terracotta og Grey-Brown, hvilket tydeligt viser, at ekstraordinære objekter af høj kvalitet og stor poesi sagtens kan skabes fra genbrugsmaterialer.

Et af de mest banebrydende aspekter ved TEA bordlampen er anvendelsen af et nyt, miljøvenligt genanvendt materiale; termoplastisk teknopolymer. Dette materiale er fremstillet af rene skrotmaterialer fra en række sektorer, såsom møbler, biler, elektriske apparater og emballage, der ikke er blevet forurenet af andre materialer. Materialet opretholder den højeste æstetiske kvalitet og strukturelle krav og giver dermed ubegrænsede muligheder for at genbruge ubrugte affaldsmaterialer og give dem nyt liv. Du træffer derfor også et miljøbevidst valg, når du køber en TEA bordlampe, som samtidig formår at forene funktionalitet, æstetik og kvalitet, så du både får en praktisk lyskilde såvel som et dekorativt indretningselement.

TEA bordlampen repræsenterer ikke kun en fusion af æstetik og funktionalitet, men også et banebrydende skridt i retning af bæredygtigt design. Med sin enestående formgivning og bæredygtige materialer viser TEA bordlampen vejen for fremtidens design, hvor skønhed og omtanke for miljøet går hånd i hånd.

Se alle TEA bordlamper fra Kartell her