Louis Poulsen introducerer – PH 2/1 Portable Bordlamper

6. maj 2024
Louis Poulsen introducerer – PH 2/1 Portable Bordlamper
Louis Poulsen præsenterer den seneste tilføjelse til sin ikoniske belysningskollektion med den innovative PH 2/1 portable bordlampe, en moderne fortolkning af Poul Henningsens tidløse design. Baseret på det unikke tre-skærmssystem fra 1926, kendt for sit bløde, blændfri lys, tilbyder denne bærbare lampe alsidighed og stil i én elegant pakke.

I modsætning til sine forgængere har PH 2/1 portable bordlampen et moderne twist med sin bærbare funktionalitet, hvilket giver brugerne mulighed for at placere den hvor som helst uden lednings- eller stikforbindelsens begrænsninger. Tilgængelig i to sofistikerede finish, Brass Metallised og High Lustre Chrome Plated, integrerer denne lampe sømløst i enhver indretningsstil og tilbyder en subtil elegance.

Ud over sit stilfulde udseende byder PH 2/1 portable bordlampen også på avancerede funktioner, herunder en enestående "Dim Til Varm" funktion, der giver mulighed for justering af lysstyrken og farvetemperaturen fra 1800 til 2700 Kelvin. Dette gør det nemt at skabe en hyggelig atmosfære, perfekt til enhver lejlighed.

Med en IP44 tæthedsgrad er denne lampe også velegnet til udendørs brug, så du kan nyde den bløde belysning på terrassen eller i haven på varme sommeraftener. Og med dens langvarige batterilevetid på op til 120 timer ved 5% lysstyrke, giver denne lampe dig frihed til at nyde lyset uden bekymringer.

PH 2/1 portable er ikke kun en praktisk belysningsløsning, men også et kunstværk i sig selv, der vil berige enhver boligindretning med sit tidløse design og innovative funktioner.

Se begge PH 2/1 Portable Bordlamper her