Bring innovation og bæredygtighed ind i belysningen med Flying Pendel fra Made By Hand

10. april 2024
Bring innovation og bæredygtighed ind i belysningen med Flying Pendel fra Made By Hand
Hvis du elsker kreativt og nytænkende design, der samtidig oser af personlighed og karakter, er den nye pendelserie Flying Pendel lige noget for dig! De bløde, organiske buer, der karakteriserer lampens formsprog og den svævende fremtoning, gør det nemt at se, hvor lampen har sit navn fra. Med en 3D-strikket lampeskærm fremstillet med minimalt spild af materialer og en konstruktion, der gør det muligt at skille lampen ad og genbruge dens komponentmaterialer, markerer Flying Pendel sig som en serie, hvor bæredygtighed er tænkt ind i hver eneste del af processen.

Et kunstværk af en sand mester i design


Serien er tegnet i 2023 af Boris Berlin, der har sat et afgørende præg på dansk design med sin sikre hånd og store nysgerrighed, som har gjort ham til en af de mest innovative danske interiørdesignere i vores samtid. I 1983 etablerede han Boris Berlin Design, og i 1987 startede han Komplot Design sammen med Poul Christiansen. Sammen prægede de den skandinaviske designscene i 20 år. I 2010 gik Boris Berlin sammen med Aleksej Iskos i firmaet Iskos-Berlin, og i 2017 er han atter tilbage som solist i Boris Berlin Design. Boris Berlin ser design som et bindeled i spændingen mellem kunst og ingeniørvidenskab, producent og bruger, mellem forskellige kulturer, tradition og innovation, rationalitet og intuition. Som en linedanser, der har brug for en meget spændt line for at holde balancen, er spændingen mellem disse polære modsætninger betingelsen for vellykket design.

Den hårfine balance ses tydeligt afspejlet i Flying Pendel, hvor hver eneste millimeter af det skønne design er nøje tilmålt og afstemt for at passe til resten. Lampen kommer i tre forskellige størrelser, hver i fire smukke farver.

Se hele Flying Pendel-serien her!