Byd fremtiden indenfor i din belysning med WiZ

18. april 2024
Byd fremtiden indenfor i din belysning med WiZ
I de seneste år har teknologien inden for intelligent styring af elektronik nået nye højder. Hvor man tidligere skulle være heldig for at finde en lampe med dæmpningsfunktion eller justérbar farvetone, byder den nye generation af Smart-lamper på hidtil usete muligheder inden for indstilling af lyset - ikke bare hvad angår ændring af lysstyrke og farvetemperatur, men også til fjernstyring af lyset, tidsindstillinger og endda hele lysscenarier til at skabe den perfekte stemning til ethvert tidspunkt og enhver anledning. Ét af de brands, der for alvor er brudt igennem med Smart-belysning, er lysvirksomheden WiZ, der har hovedsæde i Hongkong og specialiserer sig i intelligent belysning til rimelige priser, hvor alle kan være med.

WiZ, der blev etableret i 2017, leverer både lamper, pærer og tilbehør, som alle er karakteriseret ved et intelligent design, der gør det muligt at styre lyskilderne via den brugervenlige WiZ-app, som man kan hente gratis til sin telefon, tablet eller andre elektroniske enheder. WiZ specialiserer sig særligt i loftlamper, der ofte kommer i større serier med forskellige udgaver, farvevarianter og størrelser, så man har en passende belysning til alle rum. Se alle WiZ’ smarte lamper lige her!

Med WiZ’ pærer kan du gøre enhver lampe intelligent, og de fås i et bredt udvalg, så man har en passende WiZ-pære til enhver lampemodel. Du finder alle WiZ-pærer her!

Sidst men ikke mindst byder WiZ på tilbehør, der udvider mulighederne for intelligent styring af både WiZ-lamper og andre elektroniske enheder i huset. Du finder alt tilbehør fra WiZ her!

Som en naturlig følge af deres futuristiske funktioner og høje potentiale har alle lamper fra WiZ et ultramoderne, strømlinet design med rene, klare linjer, neutrale og ofte monokrome farvetoner samt en skøn simplicitet i deres udformning, der gør dem utroligt nemme at montere i enhver indretning.

Bliv klogere på WiZ og se alle deres skønne produkter lige her!