Designerlamper gearet til at imponere – Studio F. A. Porsche x LIGHT-POINT

1. december 2022
Designerlamper gearet til at imponere – Studio F. A. Porsche x LIGHT-POINT
To designgiganter har slået sig sammen. Den ene er LIGHT-POINT – et dansk firma, der i over 25 år har stået fast på sit grundprincip om at vægte kvalitet frem for alt. Det andet firma er Studio F. A. Porsche - designstudiet der blev grundlagt af Ferdinand Alexander Porsche i 1972, og som står bag alt fra superyachts, skyskrabere, skilifte, ure, tasker, støvsugere – og nu lamper.

Resultatet er to sprit nye lampeserier, der begge perfekt beviser hvad, de to verdensfirmaer er kendt for, og hvad de to verdensfirmaer er bedst til. Inlay og Blade har begge det samme gode lys, den stærke konstruktion og de lækre materialer, som du kender fra LIGHT-POINT - og Inlay og Blade har begge de strømlinede designs, æstetiske udtryk og rene linjer, som du kender fra Studio F. A. Porsche.

Blade


Blade kan kendes ved sine helt rene, geometriske og symmetriske linjer, der er udformet med en enormt høj præcision og en enormt høj detaljegrad. Samtlige Blade-lamper anvender spots med optisk glas som lyskilder, og samtlige lampers lys er både koncentreret og lyser langt.

Designmæssigt har de to virksomheder sørget for, at alle kabler og hængsler er skjulte, hvilket giver en enormt strømlinet model – uanset om du vælger bordlampen, gulvlampen, væglampen eller loftlampen.

Vi vil især gerne fremhæve den smukke Blade-langpendel, som kommer i to forskellige nuancer. Blade S2 byder på to lyskilder, og kan lyse et fire meter langt bord op. Modellen egner sig fantastisk godt til et moderne køkken, hvor den vil brilliere over både køkkenø, køkkenbord og spisebord. Foruden langpendlen er bordlampen Blade T en fantastisk tilføjelse til ethvert skrivebord – og den fleksible hals gør det let at pege lyset lige akkurat derhen, hvor du har brug for det.

Se alle Blade-lamper her.

Inlay


”Inlay-konceptet er et modigt statement,” siger Christian Schwamkrug, designdirektør hos Studio F. A. Porsche om den smukke Inlay. Som en fin streg og et lille arkitektonisk mesterværk baserer de to firmaer designet på den rene lige linje. Minimalisme karakteriserer kollektionen og samspillet og kontrasterne mellem materialerne – det matsorte aluminium kombineret med satin guld eller mat sølv aluminium får derfor lov at stå frem. Præcist og stilrent formsprog er resultatet af mange timers stræben efter at forfine ned til mindste detalje. Kollektionen består af pendel, bord-, gulv-, loft- og væglamper.

Bordlampen er et fantastisk medlem på ethvert hjemmekontor. Uanset om du anvender dem som en lille skulptur eller et reelt arbejdslys, er du sikret en knivskarp lille model, der uden tvivl vil gøre rummet omkring sig meget mere æstetisk.

Se hele Inlay-serien her.

Funktionaliteten i højsædet


Størstedelen af alle de lamper, som Studio F. A. Porsche og LIGHT-POINT introducerer, kan tændes, slukkes og dæmpes med touch sensor – og har de ikke Casambi-integration, har de Smart Tune, hvor du kan indstille lysets temperatur.

Dyk ned i alle de nye produkter, og undersøg de forskellige funktioner, du kan få med en ny Studio F. A. Porsche og LIGHT-POINT lampe!

Se hele samarbejdet her!