Italiensk design fra øverste hylde - Se de nye Mini Geen-A bordlamper fra Kartell!

19. januar 2023
Italiensk design fra øverste hylde - Se de nye Mini Geen-A bordlamper fra Kartell!
Mangler du en enkel, stilren og ikke mindst funktionel bordlampe til både inden- og udendørs brug? Så har vi gode nyheder til dig! Hos Lampemesteren kan du nemlig nu finde de nye Mini Geen-A bordlamper fra Kartell, som har lanceret hele 10 nye lamper i fem forskellige flotte farver, så du med garanti kan finde en model, der matcher dit behov og din indretning helt perfekt.  

Siden 1949 har det italienske brand skabt unikke designs, der efterhånden er blevet indbegrebet af det prestigefyldte prædikat ’Made in Italy’. I 1988 overtog Claudio Luti den familiedrevne virksomhed fra sine svigerforældre, og med Luti ved roret, begyndte brandet at samarbejde med en række talentfulde designere, hvis karakteristiske designs hurtigt kom til at symbolisere mærket og deres nye, friske fremgangsmåde. Det er derfor også naturligt, at de nyeste skud på Kartells designstamme ligeledes er opstået i netop sådan et samarbejde med designer Ferruccio Laviani, som har introduceret fem almindelige plug-in bordlamper og fem bærbare bordlamper under navnet Mini Geen-A.

De nye Mini Geen-A bordlamper er karakteriseret ved deres simple æstetik og rene linjer, der gør dem anvendelige og elskværdige i alle former for indretningsstile. Disse bordlamper er en nyfortolkning af den traditionelle læselampe og fungerer derfor godt mange forskellige steder i indretningen, hvor på nat- eller skrivebordet; i vindueskarmen eller reolen blot er nogle af de oplagte placeringer.  

Unikt for de fem Mini Geen-A bærbare versioner er, at de ikke er begrænset af et kabel, og du behøver derfor ikke at sætte dig fast på bare én enkelt placering i hjemmet – og kombineret med det praktiske håndtag på toppen af lampen, kan du også let og elegant transportere din portable bordlampe rundt både i og udenfor hjemmet. De bærbare bordlamper har nemlig også en IP54 tæthedsgrad, som gør, at du sagtens kan tage dem med udenfor, hvor du kan nyde godt af deres bløde, behagelige LED lys, som du samtidig kan justere efter dine behov og ønsker via den integreret dæmper på basen af lampen. Ønsker du derimod en mere traditionel bordlampe med kabel og afbryder, så er de klassiske plug-in udgaver helt sikkert den rette løsning til dig! Uanset hvilken lampe du vælger, så er du garanteret en funktionel og ikke mindst æstetisk belysningsløsning til din bolig!

SE ALLE DE SKØNNE MINI GEEN-A LAMPER FRA KARTELL HER