Klassisk design i eksklusiv og moderne nuance – Se de nye Lamella lamper her

22. december 2022
Klassisk design i eksklusiv og moderne nuance – Se de nye Lamella lamper her
Holder du også af moderne design, der samtidig er en tidløs klassiker, der aldrig går af mode? Så har vi gode nyheder! For det danske designhus LE KLINT har netop tilføjet en række nye, elegante lamper til deres velkendte Lamella serie i form af pendler i forskellige størrelser, en bordlampe samt en lækker gulvlampe.  

Hallgeir Homstvedt & Jonah Takagi er den talentfulde designduo, der står bag Lamella serien, som er inspireret af de fine, buede kurver, der findes på undersiden af en paddehat eller svamp, de såkaldte Lameller, hvorfra navnet til serien også stammer. Lamella lamperne passer ubesværet ind i LE KLINTs sortiment, da de er designet med udgangspunkt i LE KLINTs klassiske foldehåndværk. Her er Lamella lamperne fremstillet ved brug af PLICA-teknikken, som er en gammel produktionsteknik, som det er lykkedes at genskabe og dermed realisere i dette enestående og æstetiske design.  

I denne omgang har LE KLINT lanceret pendler i forskellige størrelser, en bordlampe og en gulvlampe i Lamella designet, men til forskel for de øvrige lamper i serien, fås de nye lamper med nydelige metaldetaljer i sort aluminium. Disse nye Lamella lamper i kombinationen af hvid plast skærm og sorte aluminiums detaljer, hvilket giver dem et moderne og eksklusivt look, der utvivlsomt vil klæde din boligindretning og give den et skulpturelt og særdeles dekorativt touch!

Du kan placere de nye Lamella lamper overalt i din bolig, hvor ved siden af sofaen, over spisebordet eller i det mørke hjørne blot er nogle af de oplagte placeringer. Uanset hvor du placerer din nye lampe, får du både et dekorativt og funktionelt indretningselement, der helt sikkert til tiltrække dine gæsters opmærksomhed.  

Se de eksisterende samt nye tilføjelser til Lamella serien fra LE KLINT her