Klassisk og elegant: se den smukke buegulvlampe Vuelta fra ferm LIVING her!

11. juni 2023
Klassisk og elegant: se den smukke buegulvlampe Vuelta fra ferm LIVING her!
Er man typen, der værdsætter skandinavisk simplicitet men samtidig har en forkærlighed for klassiske udtryk, er Vuelta Gulvlampe den helt rette belysningsmodel til at give det hjemlige interiør en ansigtsløftning. Lampen er designet af den danske virksomhed ferm LIVING, der specialiserer sig i design, som gør hjemmet rart at være i.

Ferm LIVINGs bestræbelser ses tydeligt afspejlet i den smukke gulvlampe, hvor formfuldendthed og elegance går hånd i hånd med simplicitet og tilgængelighed. Med sine bløde buer og enkle struktur virker lampen skulpturel i sin opbygning. Lampekroppen er helstøbt i et smukt, hvidt opalglas i en riflet overflade, der vækker associationer til de klassiske, antikke søjler. For at hæve det fornemme design til perfektion er lampen forsynet med messingfødder i en mat polering. Den gyldne messing forenet med det matte opalglas giver lampen et klassisk udtryk, der samtidig virker tidløst og får den til at fremstå stilfuld til alle tider.

Det matte, hvide glas omslutter den indbyggede LED-lyskilde fuldstændig. Når man tænder for lampen, skinner lyset derfor udelukkende ud gennem glasset, der udjævner det, så det fremstår jævnt og blændfrit. Lampen er også udstyret med en intern lysdæmper, så man kan skrue op og ned for lysstyrken efter forgodtbefindende. Den funktionelle belysning forenet med lampens smukke dekorative kvaliteter gør Vuelta Gulvlampe til en tiltrækkende belysningsmodel, der finder plads i entreen eller stuehjørnet. Lampen kan også fungere som en stor bordlampe. Gulvlampen er en del af Vuelta-serien der også omfatter bord-, væg- og pendellamper, alle i samme smukke søjledesign.

Se Vuelta Gulvlampe og resten af de skønne lamper fra Vuelta-serien lige her