Kom i den helt rette stemning med Cupid Bordlampe fra italienske Seletti

8. maj 2023
Kom i den helt rette stemning med Cupid Bordlampe fra italienske Seletti
Er du typen, der elsker dekorative nipsgenstande, som samtidig tjener et praktisk formål? Med Cupid Bordlampe får du muligheden for både at bringe hyggelig accentbelysning ind i stuen eller soveværelset og at berige hjemmet med et lille stykke kunst. Den smukke dekorationslampe er endnu en genistreg fra de italienske belysningsmestre hos Seletti, der specialiserer sig i opfindsom og nytænkende belysning med et stærkt artistisk touch. Bordlampen er tydeligt inspirereret af den romerske kærlighedsgud Cupido, der formår at hensætte folk i stærk forelskelse med sine kærlighedspile. I fuld overensstemmelse med romersk kunsthistorie er Cupid Bordlampe støbt i et hvidt, plastisk materiale, der smukt efterligner de klassiske og naturalistiske marmorstatuer. Den lille bordlampe bidrager derfor ikke kun med en dekorativ accentbelysning men garanterer samtidig for kærlighed til kultur og god smag.

Lyskilden, der udgøres af et indbygget LED-modul, befinder sig inde i spidsen af amorinens pil, der er hjerteformet og rød, så der opstår en dyb og hyggelig glød, når man tænder for lampen. Dermed fremhæves det fængslende kærlighedstema, der præger lampens design, så resultatet bliver yderst effektfuldt.

Bordlampen er et eksempel på italienske Selettis ekspertise inden for opfindsomme og finurlige indretningsgenstande, der ikke kun skaber en smuk accentbelysning men samtidig lyser op med deres flotte dekorationsdesign. Seletti har skabt flere bordlamper med skulpturelle elementer som hovedtema for en kunstfuld berigelse af hjemmets belysning.

Se hele Selettis udvalg af skulpturelle bordlamper her!