Moderne belysning til moderne rum med Tarja LED Loftlampe fra Lindby

24. januar 2024
Moderne belysning til moderne rum med Tarja LED Loftlampe fra Lindby
Op gennem det 20. og 21. århundrede er der sket en revolution inden for belysning, og i dag har vi redskaberne og teknologien til at skabe effektiv belysning, der udnytter energien optimalt til at skabe gode lysforhold både inden- og udendørs. Lysgiganten Lindby er en af de virksomheder, der bestræber sig på at udnytte den moderne belysningsteknologi til det yderste for at skabe skønne lampedesigns, hvor funktionaliteten er i top. Lampernes smarte indretning er naturligvis indkapslet i stilrene, skarpe og stringente designs, der samtidig har en alsidig form og farve, så de nemt kan indpasses overalt uafhængigt af det eksisterende indretningskoncept.

Nu har Lindby gjort det igen og skabt en lampe, der med sit robuste armatur, fleksible design, alsidige udseende og lækre belysning bliver en kærkommen tilføjelse til samtlige rum i indretningen. Tarja LED Loftlampe udviser en minimalistisk æstetik og et neutralt farveskema, der ikke alene finder plads i det private hjem, men også i kommercielle og offentlige bygninger eller erhvervslokaler. Lampen kommer i to flotte udgaver, den ene med et kvadratisk, den anden med et cirkulært lampehoved. Begge er sammensat af et satineret akryldæksel og et metalstel med en mat kromfinish. Både stel og dæksel matcher i form og fremhæver på denne måde hinanden.

Tarja kan monteres både på loftet og på væggen, så man har stor frihed til at indpasse den i rummet efter eget behov og egne præferencer. Med en kapslingsklasse IP44 er Tarja også egnet til montering i vådrum. Lyskilden er en indbygget LED, der sidder på lampens yderside. Da LED-lys generelt er ret kraftigt grundet den effektive energiomsætning, er lyskilden afskærmet af et satinhvidt akryldæksel, hvis matte overflade udjævner lyset, så det får en behagelig, ensartet fremtoning.

Se den skønne lampe i begge udgaver her!