Organisk designkunst i særklasse – se Portobello pendlerne fra Loom Design!

31. juli 2023
Organisk designkunst i særklasse – se Portobello pendlerne fra Loom Design!
Med udgangspunkt i den skønhed, vi finder i naturen, har belysningsmestrene fra danske Loom Design skabt et sandt kunstværk inden for interiørdesign. Hver eneste del af den smukke Portobello Pendel og hver eneste beslutning, der har været truffet under tegningerne til den, stemmer overens med det overordnede designkoncept, så resultatet bliver en særdeles vellykket og gennemført helhed, der vækker begejstring i alle designelskeres hjem.

Svampeinspirerede lamper er efterhånden en gammel kending inden for dansk design. Konceptet går igen i serier som eksempelvis Mush Bordlamperne fra Hübsch eller Mushroom-serien fra Cozy Living. I dette nye take på det velkendte designkoncept har pendlen en ekstra bred udformning, der dygtigt imiterer portobellosvampens brede hat. Det appetitlige designkoncept går igen i lampens helstøbte form, i dens rene hvide nuance og flotte, detaljerede overfladestruktur. Lampens skærm er opbygget af et metalstativ med smukt afrundede stivere, der giver lampen sin karakteristiske udformning. Metalskellettet er derefter blevet betrukket med hvidt tekstil, der tilsammen danner en flot, flerdelt struktur. Tekstilet har en uregelmæssig overflade med smukke men subtile mønstre, der smukt komplementerer de mere stringente linjer i lampens design.

Når lampen tændes, lyser hele konstruktionen op i et blødt, æterisk skær, der spreder sig i en harmonisk allroundbelysning. Lampens indbyggede LED-lyskilder skinner både ud gennem skærmen og gennem en lysudgang i bunden af pendlen, så man samtidig får et praktisk downlight. Samtidig har lampen en indbygget dæmpningsfunktion, der kan tilgås via en ekstern TRIAC dimmer, så man på den måde kan få mest muligt ud af sin nye, smukke Portobello Pendel.

Du kan se Portobello pendel i to forskellige størrelser her og vælge den, der passer bedst til din indretning.