Rid med på den bærbare bølge af trådløse bordlamper med Trip Portable Bordlampe fra Design By Us

15. november 2023
Rid med på den bærbare bølge af trådløse bordlamper med Trip Portable Bordlampe fra Design By Us
En skøn forening af stilbevidst design, kvalitetsmaterialer, fleksibel indretning og praktisk belysning er netop det, der kendetegner den smukke lampeserie Trip Portable fra den danske designvirksomhed Design By Us. Lampekroppens bastante udformning kombineret med den brede skærm og de bløde kanter giver bordlampen et kunstfærdigt organisk præg, der får den til at minde om en skovsvamp, et design der længe har været populært blandt moderne bordlamper.

Ubegrænset glæde af lampen, ude såvel som inde


Det naturinspirerede præg er velvalgt, da lampen er trådløs og man derfor kan have glæde af dens hyggelige belysning i både udendørs og indendørs områder. Lampen er forsynet med et indbygget batteri, der forsyner LED-lyskilden med strøm. Der medfølger en USB-oplader i leveringen. Efter 9 timers opladning kan lampen lyse i minimum 14 timer, så man har lys til hele den lange aften. Lysintensiteten kan justeres med tre indstillinger, så man altid har en passende belysning til enhver lejlighed. Derudover kan Trip Portable prale af en kapslingsklasse IP44, der sikrer lampen imod indtrængning af fugt og vandstænk.

Velvalgte materialer og håndlavet kvalitetsdesign


Lampens praktiske fordele suppleres smukt op af et eksklusivt design, der vækker begejstring hos selv de kræsne designkendere. Den bastante lampekrop er fremstillet af ægte marmor med individuelle åretegninger på overfladen, så hvert eksemplar af lampen er et unikum. Skærmen er fremstillet af mundblæst glas og beriger således det bastante udtryk fra stenbasen med et sart og yndefuldt præg, så resultatet er en harmonisk og vellykket balance.

Trip Portable Bordlampe kommer i et væld af flotte farver, der varierer i nuance på både skærm og base.
Se hele Trip Portable-serien her