Tidløs klassiker i en smart, trådløs version – Haipot Portable Bordlampe fra DybergLarsen

8. november 2023
Tidløs klassiker i en smart, trådløs version – Haipot Portable Bordlampe fra DybergLarsen
Da den danske designer Frank Kerdil gik sammen med stylisten Anette Eckmann om at designe Haipot for lysproducenten Dyberg Larsen, blev den smukke lampeserie med det samme en klassiker inden for dansk design. Den enkle silhuet, de afrundede hjørner og den monokrome overflade, der kommer i både neutrale og mættede farvevarianter, danner tilsammen et tidløst klassedesign, der fremstår stilfuldt – både i dag, i morgen og om tyve år. Det vækker derfor stor begejstring, når flere lampetyper føjes til den elegante Haipot-serie, hvor moderne og retroinspirerede udtryk forenes i perfekt balance. Det seneste skud på stammen er den trådløse udgave af bordlampen, nemlig Haipot Bordlampe Portable

Praktiske tilføjelser til det stilfulde design


Lampen er imidlertid også designet med fleksibilitet og funktionalitet for øje, da den ikke har noget kabel men i stedet skal lades op, hvorefter man kan have glæde af dens hyggelige belysning i alle rum – også udenfor på altanen eller terrassen. Den lille metalskærm har en bred åbning, som lyset kan strømme ud igennem i en bred kegle. Dette giver et smukt nedfald i lyset, der samtidig fremhæver den lakerede lampefod, så den smukke farvesammensætning træder i forgrunden. Portable bordlamperne kommer i et væld af flotte farver, som alle kan ses lige her så man har frit spil til at vælge netop den variant, der passer bedst til indretningen eller som tiltaler én mest.

Med den lille bordlampe kan du derfor supplere dine Haipot-pendler og skabe en ren og designorienteret sammenhæng i rummets belysningskoncept eller bruge lampen som lanterne udenfor på lune aftener.

Se den farvestrålende Haipot-serie fra DybergLarsen her