Tre Kontrastskabere fra DCWéditions

15. december 2023
Tre Kontrastskabere fra DCWéditions
Det anerkendte franske firma DCW har med deres ambition om at levere tidløse lamper, der aldrig lader sig mærke af tidens tand og som holder sig unikke og funktionelle i generationer, lavet en række spøjse og spændende lamper. Med deres ofte skæve eksistenser har du mulighed for at skabe et helt enestående udtryk i dit hjem, som er garanteret både overraskelse og anprisning fra besøgende. Se blandt andet tre af fremtidens lamper fra DCWéditions herunder:


Org Pendel Horizontal 1300 Guld
Denne lampe designet af tyske Sebastian Summa ligner både en klassisk lampe, men samtidig også en futuristisk og moderne tilføjelse, der iscenesætter en perfekt parallel til det 21. århundrede. Der er hentet tydelig inspiration fra astronomi og science fiktion, og designeren har formået at skabe et fænomenalt og asymmetrisk look, som kan peppe dit udvalgte rum op på ægte galaktisk vis.

Lampen findes desuden også som vertikal pendel eller som væglampe. Tag på opdagelse i Orgs univers her!


Focus 5 Pendel Black
Denne specielle og gentænkte udgave af en pendel er japanske Yuji Okitsus bud på, hvordan man kan gøre hjemmet lidt mere overdådigt, men samtidig også elegant og enkelt. Lampens smukke sæbeboblelignende lys hænger som frosset i tid og funkler indbydende til et kig gennem de unikke lyskilder, der skaber et helt specielt og skævt udsyn, selv når lampen er slukket. De forskellige størrelser lys hænger i en konstellation, der minder om en klassisk planeturo, og idet både lyskilder og stel drejer uafhængigt rundt, har lyset mulighed for at nå ud i et større omfang. Med Focus 5 pendel får du både en betagende og fascinerende pendel, der med sit atmosfæriske lys gør rummet til et helt særligt sted og sætter ”FOCUS” på det, der betyder noget for dig.

Focus-serien findes med 3, 4 eller 5 lyskilder, samt i sort eller hvid. Se udvalget her!


Delumina 250 Væglampe Black
Italienske OliveLab har i samarbejde med DCW skabt en lampe, som med garanti udfordrer dit syn på, hvad der er fysisk muligt for en lampe; faktisk handler det netop om fysik! Delumina leger med muligheden for ikke kun at oplyse, men også aktivt at kunne styre lyset. Når du drejer på pinden i hjertet af lampen, kan du skabe en formørkelse i det yderste glas, som påvirker både lampens udseende og stemningen i dit rum. Som en fuldmåne lyser lampen igen fuldt op, når du drejer pinden den modsatte vej og vender polariseringen i glasset. Lampens to glasskærme giver en unik mulighed for at lege med fysikken og samtidig pynte ethvert hjem både stilfuldt og enkelt.

Delumina kommer både i 250 mm, 320mm samt som pendel. Oplev cyklussen i lampeserien her!


Se resten af DCW’s finurlige verden her!