Panthella får familieforøgelse - Panthella Mini bliver født

9. august 2016
Panthella får familieforøgelse - Panthella Mini bliver født
Til september 2016 kommer den nye Panthella Mini på markedet.

Dette er en lampe, der har været rigtig efterspurgt, da mange har ønsket en Panthella i en mindre udgave til vindueskarmen, reolen eller andre steder, hvor fladen ikke er så stor.

Mini versionen måler kun 25 cm i diameter, hvor storebroren måler 40 cm. Det gør Panthella Mini en super anvendelig bordlampe, som kan placeres de fleste steder, hvor man har behov for stemningslys.

Mini udgaven er ligeledes produceret med metalskærm, som var Verner Pantons oprindelige idé med lampen i 1971, men som rent teknologisk ikke kunne lade sig gøre den gang.

De er fremstillet i farverne pink/udgået, rød/udgået, lilla/udgået, blå/udgået, orange, gul/udgået, gul/grøn/udgået og blå/grøn/udgået som var de farver Verner Panton brugte i sit sidste projekt i 1998 på Trapholdt i Kolding som hed "Lyset og Farven". Derudover bliver den også fremstillet i hvid, sort og opal akryl.

Metalskærmene er hvide indvendigt, som gør at lyset bliver reflekteret nedad på foden og derefter opad i rummet.

Med skærmen i metal og med de mange farver er Panthella Mini en lampe, der er meget tro mod Verner Pantons design og vi glæder os til september, hvor den er på markedet.

Se alle Panthella MINI her.