Pepa Bærbar Bordlampe – Tradition møder moderne teknologi

18. maj 2021
Pepa Bærbar Bordlampe – Tradition møder moderne teknologi
Den nye bærbare lampe fra Astep, passer let ind i deres sortiment, hvor nytænkning og fremtiden er i fokus. Traditionelt håndværk møder moderne teknologi, i form af en massiv base i asketræ, kombineret med et genopladeligt LED-lys. Lampen oplades let via et medfølgende USB-C-kabel, hvorefter den kan anvendes i op til 7 timer. Lampen har en tæthedsgrad på IP20, og er derfor ikke godkendt til udendørs brug.

Med en højde på 27,3 centimeter og en diameter på 20,6, har Pepa lampen dimensioner som en lanterne, der kan anvendes i mange situationer - som stemningsfuld belysning på spisebordet, på balkonen eller som et midlertidigt læselys ved siden af sengen. Den ydmyge trækonstruktion har en naturlig og skulpturel fremtoning, der passer ind i ethvert hjem.

Pepa Bordlampe - med inspiration fra en Peberkværn

Designeren Francesco Faccin er blevet inspireret af den klassisk peberkværn, da han har sat stregerne til Pepa Bordlampen. Det ses både i lampens form og i den måde man betjener lampen. Ved at holde og vride lampen, på samme måde som du ville gøre med en peberkværn, tændes og slukkes lyset. Lampens skærm og grebet i toppen af lampen, kan roteres 360 grader, hvor de to yderpunkter rammes med et præcist klik. Lysets styrke justeres jævnt fra ’on’ til ’off’, hvor du desuden kan vælge hvilken som helst lysstyrke derimellem.

Bestil den transportable Pepa Bordlampe her.