Ny bæredygtig designklassiker fra danske Mater - Se den her

25. april 2022
Ny bæredygtig designklassiker fra danske Mater - Se den her
Du må hellere sætte dig til rette – for nu kommer der lækkert nyt fra danske Mater. De har nemlig lanceret en række æstetiske, enestående og ikke mindst bæredygtige barstole, som både er henrivende at sidde såvel som at se på. De unikke High og Low Stool fra Mater er designet af arkitektduoen Space Copenhagen, og det enkle design med rene linjer i høj og miljøvenlig kvalitet gør det uden tvivl til en ny dansk klassiker.

Mater er banebrydende indenfor holdbart, bæredygtigt design, hvilket blandt andet betyder, at hvert eneste materiale, som Mater bruger, er en hyldest til en bæredygtig tænkemåde. Så med udgangspunkt i den danske designtradition, stræber Mater efter at ændre måden folk tænker om møbler fremstillet bæredygtigt, for på den måde at inspirere designere, arkitekter og forbrugere over hele verdenen til at ændre deres adfærd.    

Mater Barstole


Mater er det latinske begreb for ’moder’, og eftersom at Mater stræber efter at beskytte ’moder Jord’ til de fremtidige generationer, må man sige, at de lever op til deres navn. Mater ønsker at sætte et eksempel for hvordan man kan lave langtidsholdbare, smukke møbler alt imens man reducere det miljømæssige aftryk.

Dette må sige at være lykkedes for dem endnu engang med denne yderst exceptionelle serie af barstole. Stolene er enten fremstillet af genbrugsaluminium eller i FSC certificeret egetræ med diverse vandbaserede overflader, hvor de kommer med et sæde af enten genbrugspolyester, biologisk nedbrydeligt farvet uldtekstil i forskellige nuancer eller udsøgt læder. Disse fænomenale materialekombinationer giver stolene et eksklusivt og tidløst look, der både kan bruges derhjemme eller til kommercielt brug. Da de samtidig kommer i forskellige højder, kan du også få netop dén stol, der passer til dit behov og din indretning, hvad end det er til køkkenøen, kælderbaren, stuen eller entréen, vil de helt sikkert kunne integreres i din boligindretning, opfylde dit behov samt skabe blikfang og beundring blandt dine gæster.

Kombinationen af det strømlinede design, det bløde, runde formsprog, de unikke materialer samt udsøgte håndværk gør, at Low/High Stool aldrig vil gå af mode, og kan derfor pryde dit hjem i mange generationer.

Se alle de smukke stole fra Mater her