Forrygende funktionalitet i et billedskønt design

29. december 2023
Forrygende funktionalitet i et billedskønt design
Alsidighed, fleksibilitet og lækkert design: alle de kvaliteter og højdepunkter, der kendetegner mærket Lindby, er samlet i pendellampen Biavera. Lampen er kendetegnet ved en slank, strømlinet udformning. Lampehovedet er smukt sammensat af en sortlakeret tværstang og to lyselementer med en sofistikeret nikkelfinish, der løber i smukke bølger parallelt med stellet. Dette skaber en interessant kontrast mellem lige og buede elementer, hvilket bidrager til lampens visuelle optik. Samtidig forbliver alle dele fuldkommen vandrette, så der kan spredes en bred belysning ud over et stort område, og hele kompositionen danner symmetri. Lampen afgiver en nedadrettet belysning, der gør den velegnet over spisebordet, køkkendisken, skranken eller andre overflader med behov for et praktisk, direkte skær.

Lyskilden er indbygget i lampen og består af LED’er, der sidder langs hvert lyslegeme og skinner ud gennem et hvidt dæksel på undersiden i et effektivt og ensartet skær. Dette giver en praktisk, nedadrettet belysning, der kaster et bredt skær ud over området under lampen. Pendelsnorene er forsynet med lodder, som kan bruges til at justere lampens højde. Herved kan man selv bestemme, og ændre, hvor spredt eller fokuseret et lys man ønsker. Derudover har Biavera Pendel en indbygget Switch-Dimmer-funktion, der gør det muligt at justere lysstyrken via den almindelige vægkontakt, helt uden at skulle installere eksterne lysdæmpere. Lyset har tre indstillinger på hhv. 100%, 40% og 10% af den samlede lysstyrke, så man har en passende belysning, hvad enten man skal bruge lampen til arbejde, til afslapning eller til orientering om natten.

Lindby er kendt for deres funktionelle lamper med et moderne touch, hvor der hverken er sparet på design eller kvalitet.
Se Biavera fra Lindby her.