Lys og hygge fra det mørke nord – Pilke Signature 64 Gulvlampe

11. april 2024
Lys og hygge fra det mørke nord – Pilke Signature 64 Gulvlampe
Det er en stor fornøjelse at præsentere Pilke Signature 64 Floor Lamp som endnu en pragtfuld tilføjelse til den finske lampeproducent Pilkes hidtil største genistreg, lampeserien Pilke Signature.

Især gulvlampen, som fås i tre smukke farver, er en særlig del af den ikoniske Pilke Signature-serie. Navnet '64' er en reference til lampens dimensioner, som er 64 centimeter i længde, bredde og højde, hvilket indikerer et gennemtænkt design. Som alle skærmene i denne serie er den samlet uden lim eller skruer, og ideen er videreført til Pilke Signature 64 Floor Lamp, som er samlet uden fod eller stang. På den måde bevarer designet sin perfektion, så intet kan tilføjes eller fjernes. Skærmen kan også justeres på flere måder, med mulighed for at hæve den op i en symmetrisk profil eller vippe den i en vinkel, så den bliver asymmetrisk, alt efter hvilket udtryk, der tiltaler dig mest.

Se flere smukke varianter af Pilke Signature 64 Floor Lamp og resten af Pilke Signature serien her.

Da den finske designer Tuuka Halonen skabte Pilke Signature-serien, var det en hyldest til de stærke traditioner for træarbejde i hans hjemland. Det karakteristiske finske touch går igen i alle detaljer i det smukke design, fra den elegante krydsfiner, der er brugt som materiale til lampen, til det indviklede geometriske flettemønster, der fremkalder den glæde ved detaljer og raffinement, der gennemsyrer den samiske kultur. Da Finland også er kendt for sine mørke vintre, er det ingen overraskelse, at finnerne er blevet mestre i at skabe effektiv og hyggelig belysning, der spreder håb og glæde i de mørke måneder, hvor solen knap nok viser sig. Alle lamper fra Pilke Signatur er naturligvis håndlavede i Finland.