Bliv godt klædt på til sommeren med det skønne udvalg af hatte-bordlamper i Hatto-serien fra OYOY Living Design

3. juli 2023
Bliv godt klædt på til sommeren med det skønne udvalg af hatte-bordlamper i Hatto-serien fra OYOY Living Design
Én af de ting, der kan bidrage til at forskønne tilværelsen, er at befinde sig i æstetisk behagelige omgivelser, så hver dag bliver noget helt særligt. Og af netop denne grund vækker OYOY Living Designs skønne bordlamper fra lampeserien ’Hatto’ stor begejstring hos alle designelskere!

Serien omfatter både pendler og bordlamper, der alle er kendetegnet ved et konsistent farveskema. Særligt iøjefaldende for Hatto-lamperne er deres brede skærm, der også har lagt navn til serien, idet de efterligner den karakteristiske form på japanske stråhatte.

Bordlamperne er også forsynet med en kompakt, cylindrisk base, hvilket giver dem et svampelignende og organisk udtryk, som er ideelt til at bløde mere minimalistiske og kantede designs op. Lamperne kommer i et væld af smukke nuancer, der rangerer fra neutrale sort-hvide farvetoner over i pastelfarver og klare, saturerede farver til at berige indretningen med et farverigt pang.

Skærmen sender lyset nedad i et direkte downlight, der kaster en smuk ring rundt om lampen og fremhæver det flotte design så meget desto mere. Denne type accentlys er rigtig fin til at supplere den overordnede belysning i rummet, det være sig i stuen såvel som i soveværelset. Som prikken over i’et er lampen forsynet med fine messingdetaljer, der forfiner lampens æstetiske værdi og giver den et tidløst præg, så man er sikret et holdbart stilvalg.

Se hele udvalget af skønne Hatto Bordlamper her