Bring stil og elegance ind i stuen med Gil il Grande Pendel fra Herstal

18. juni 2023
Bring stil og elegance ind i stuen med Gil il Grande Pendel fra Herstal
Med et design, der både er helt klassisk og meget moderne, sikrer Gil il Grande Pendel fra den danske lysproducent Herstal en stor sejr på indretningsfronten. Lampen kombinerer den velkendte kegleformede skærm med et utraditionelt men skønt glasmateriale i en mat, mælkehvid nuance. Glasset giver lampen et mere sart og feminint udtryk end de tilsvarende tekstil- og metalskærme, og har samtidig den fordel, at lyset kan trænge gennem materialet i et skinnende, glansfuldt skær. Overfladen er mat, hvilket sikrer en blød og ensartet lysfordeling hele vejen rundt om lampen. Samtidig kan lyset skinne direkte ud gennem en lysudgang i bunden af skærmen og giver dermed samtidig et direkte downlight. Lampen kan derfor både bruges til belysning af borde, diske eller andre overflader og til generel belysning i rummet.

Det minimalistiske design lægger også op til, at man kan arrangere flere lamper af samme model i klynger og dermed skabe et smukt, harmonisk lysbillede, samtidig med at man får et sammenhængende stilkoncept.

Gil il Grande Pendel kommer i tre smukke nuancer med hhv. et hvidt, sort og messinggyldent stel. Lampen er en del af Gil il Grande-serien fra Herstal, der også omfatter bordlamper. Bordlamperne kommer i matchende farvevarianter, så de er nemme at kombinere med pendlerne.
Se hele Gil il Grande-serien her