Gå på en stilfuld opdagelse i lækre lamper og flotte indretningsdesigns fra Margit Brandt Interieur

13. september 2023
Gå på en stilfuld opdagelse i lækre lamper og flotte indretningsdesigns fra Margit Brandt Interieur
Navnet Margit Brandt ringer en klar klokke hos alle designkendere. Brandt (f. 1945), der var et designikon i Danmark såvel som i udlandet, har siden midten af 1960’erne været kendt for sit kreative designunivers, som både giver følelsen af luksus og den helt perfekte hotelstemning, som alle kan anerkende og værdsætte. Margit Brandt havde evnen til at gøre sine designs tidløse, banebrydende og trendskabende på én og samme tid, om det så har været en jakke eller en lysestage. Dette gjorde, at hun fik et yderst bredt publikum, som stadig den dag i dag sætter pris på hendes designs. Netop derfor er Lampemesteren stolt af at kunne præsentere et stort udvalg af interiør, herunder også lamper, fra den trendskabende danske designer og fortsat levere æstetiske og kvalitetsbevidste designs til danske hjem.

Særligt den stilfulde bordlampeserie, som du finder lige her, lysner op i den mørke stuekrog med sit bløde skær og æstetiske design. Både velourskærmen og glasfoden matcher i farve, mens schatteringen har en særlig dybde. Dette skaber et flot spil på lampens overflade og er netop et godt eksempel på Margit Brandts uforlignelige evne til at skabe designs, der både fremstår trendy og tidløse.

Ønsker man derimod at skabe en stemningsfyldt atmosfære med levende lys, byder Margit Brandt Interieur på et væld af flotte lyseholdere og lysestager som du finder lige her. Stagerne er alle fremstillet af klart og holdbart krystalglas, der afspejler lyset og skaber hyggelige refleksioner. Stagerne er alle kendetegnet ved den samme slanke profil og samme runde glaselementer, der gør dem nemme at kombinere, så man kan skabe sin egen samling af krystalstager fra Margit Brandt.

Se hele udvalget af flotte Margit Brandt-kreationer lige her