Grafisk design, der indfanger og definerer indretningen

12. januar 2024
Grafisk design, der indfanger og definerer indretningen
Mangler man en fleksibel lyskilde med et stilfuldt design, der skaber sammenhæng i rummet, skal man ikke lede længere: Den nye, lækre pendellampe Lod fra den danske lysvirksomhed ferm LIVING byder på effektiv belysning med høj funktionalitet og har samtidig et slående udseende, der efterlader et varigt indtryk hos alle tilstedeværende. Det sindrige design er indrettet til at yde maksimal fleksibilitet i belysningen, og hver eneste enkeltdel er nøje udtænkt med både praktiske og æstetiske hensyn for øje.

Nøje udvalgte komponenter, der optimerer funktion og form


Pendlens navn er velvalgt: ”Loddet” udgøres af selve lampeskærmen, der sænker sig ned i rummet og spreder en behagelig belysning ud på området under lampen. Både over- og underskærmen er arrangeret omkring en lodret midterstav, der understreger det gennemførte designkoncept. Overskærmen dirigerer lyset fra de tre lyskilder nedad, mens underskærmen forhindrer det i at blænde, så lyset i stedet spredes ud til alle sider i et blødt og behageligt skær.

Med sin smarte indretning, der forbinder skærmen til en modvægt via kablet, kan lampens højde justeres. Under monteringen har man også ekstra frihed til at placere lampen netop hvor man ønsker, da designet også omfatter et ekstra loftsbeslag, der afgør, hvor skærmen kommer til at hænge. Både skærm, loftsbeslag, modvægt, roset og kabel matcher i farve, hvilket giver en smuk stilfuldhed og sammenhæng til det overordnede design. Samtidig skaber forbindelsen mellem kablet og de andre komponenter en grafisk helhed af et forholdsvist stort omfang, der hurtigt skaber blikfang, når man træder ind i rummet.

Lod Pendel kommer i en sort, moderne udgave og i en lækker kashmirfarvet variant. Se dem begge her!