Mød de farverige og kreative designs med Selettis nye bordlampe ’Life in plastic’ – it’s fantastic!

10. januar 2024
Mød de farverige og kreative designs med Selettis nye bordlampe ’Life in plastic’ – it’s fantastic!
Med den nye film om den verdensberømte blondine, der udgør et af det 20. århundredes mest kendte symboler, kunne den skønne bordlampe Life in plastic, som du finder lige her næppe have fået sin debut på et bedre tidspunkt. Lampen præsenterer sig som en oase af ironi inspireret af den ikoniske Barbiedukke, der har taget verden med storm, siden den første model så dagens lys tilbage i slutningen af 1950’erne.

Art Nouveau møder popkultur


Med sine sirlige små figuriner trækker Life in plastic-bordlampen tydelige linjer tilbage til den detaljerige Art Nouveau-stil, der var fremherskende i begyndelsen af forrige århundrede og som stadig vækker stor genkendelsesværdi den dag i dag. Lampens designkoncept er gennemført med en rigt ornamenteret lampefod i et sindrigt og bølgende bladmotiv, en klokkeformet tekstilskærm med blonder, frynser og similisten og sidst men ikke mindst det rigt dekorerede figurinestel, der i denne smukke genfortolkning er udvidet, så stellet udgøres af et helt ensemble. Når man tænder for lampen, skinner lyset både ud gennem tekstilet i et blødt skær og gennem lysudgangen i bunden af skærmen, så hele scenen fremhæves på skønneste vis.

Gennemført design, der lever op til Selettis kreative linje


Det flerfarvede design og den vidunderlige detaljerigdom, der karakteriserer hver eneste millimeter af bordlampen, er netop et særkende for både designeren Marcantonio og for den italienske producent af designerlamper, Seletti, som du kan finde mere om her. Marcantonio og Seletti indgår i et flerårigt samarbejde om at skabe unikke lamper med høj genkendelsesværdi, der gentænker belysningskonceptet og udnytter lampen som medium til at skabe levende kunst.

Seletti specialiserer sig særligt i bordlamper med et kreativt præg. Gå på opdagelse i det store udvalg af bordlamper fra Seletti her!