Nuura og Nude – nye dekadente glaslamper

30. juli 2018
Nuura og Nude – nye dekadente glaslamper

Vi har fået to nye brands på webshoppen! Begge brands designer lamper i det sarte og dekadente materiale glas og sætter det kontrastfuldt sammen med metal. Oplev kontrastfyldt og sanselig belysning med en lampe fra Nuura eller Nude.


Nuura
Det danske belysningsbrand Nuura er helt nyt. I 2018 lancerede de fire forskellige lampekollektioner. Med udgangspunkt i den klassiske lysekrone og med et fokus på naturens æstetik skaber mærket – med designer Sofie Refer i spidsen – dekadente glaslamper i forskellige udformninger.

Nuuras lamper er allerede meget populære og Blossi-kollektionen står blandt andet på Christiansborg. Vil du have én af fremtidens klassikere? Bare vælg en af brandets mange smukke lamper her.

Nude
Nude er dedikeret til glas! Brandet skaber ikke alene belysning, men også andre interiørprodukter i glas. Omdrejningspunktet for mærkets design og produktion er altid glas - og det fokus ses tydeligt i deres lamper. Lamperne består af en mundblæst glasskærm samt en fatning i kontrastfyldt og glødende kobber. Det er en dekadent kombination!

Nyd lysets refleksioner og det moderne design med en lampe fra Nude. Se dem lige her.