Souvenir of United Lebanon – Spændende ny væglampeserie fra DCWéditions.  

2. januar 2023
Souvenir of United Lebanon – Spændende ny væglampeserie fra DCWéditions.
S.O.U.L. Souvenir of United Lebanon. En hyldest til det frodige land, der har været kendt som Mellemøstens Paris.

Designeren Charles Kalpakian er en af de mange kunstneriske sjæle, der kommer af Lebanon. Han står bag Soul-lampeserien, som DCW-editions netop har udgivet. Den består af 12 forskellige væglamper, der alle er en hyldest til designerens hjemland.  

Lamperne forestiller Beiruts berømte stenhuse. Bygninger og bybilleder af de snævre korridorer som var baggrund og kollisse til Kalpakians opvækst – og på den måde er lamperne som et besøg til Libanons hovedstad. En rejse gennem et netværk af smalle stier og baggyder. Velbebygget med baggårde og bagsider omringer byen sine egne flugtveje til åndehullerne og lysningerne. Beiruts bedst-gemte hemmeligheder og skjulte guld. Iscenesat og indrammet i karakteristiske sandstensbygninger.  

Med Charles Kalpakian som guide finder Soul-lamperne de åbninger, hvor magiske gyldne lyssøjler slipper ned mellem metropolens materialer. Skab din egen souvenir fra det forenede Lebanon, og køb en belysningsgenstand, der er uden sidestykke. En belysningsgenstand der hænger som et smukt stykke kunst på væggen.  

Lamperne er produceret i plast – og med hvert enkel væglampe følger to små guldfigurer af designeren selv, som du kan placere i lamperne. Selvportrættet stirrer mod lyset, og befinder sig i byen, som Kalpakian har skabt. Du bestemmer helt selv, hvor han skal stå.  

Kombinér flere forskellige Soul-lamper, eller hæng dem enkeltvist. Uanset hvad du gør, får du kunst i verdensklasse, som med sikkerhed skønt vil præge hele indretningen og lokalet omkring sig.  

Se hele Soul-serien her!