Ikonisk Verner Panton design i ny udgave - Se den eksklusive VP Globe her!

2. maj 2022
Ikonisk Verner Panton design i ny udgave - Se den eksklusive VP Globe her!
Godt nyt til alle Verner Panton fans! For i 2022 lancerer designvirksomheden Verpan et af hans mest ikoniske design i en ny eksklusiv udgave – nemlig VP Globe Brushed Alu. Verpan blev etableret i 2003 i takt med at den første produktion af Verner Panton lamper blev sat i værk, og lige siden har de videreført hans designarv som den eksklusive ejer af alle Verner Panton designs. Den danske designvirksomhed bryster sig af at tilbyde et nøje udvalgt sortiment af ikoniske møbler og belysningskilder fra Panton, som skaber ”ekstraordinære brugeroplevelser og nye måder at leve, arbejde og interagere på”.

Verner Panton


Den ikoniske designer betragtes i dag som værende en af de største danske designere nogensinde, grundet hans originalitet og ihærdige dedikation samt innovation. Panton var langt fra farveforskrækket, faktisk var han af den overbevisning, at farver influerer vores liv, humør og arbejdsevne, samt bidrager til at sætte en bestemt stemning. Den innovative designer har for længst skrevet sig ind i den danske designhistorie med sine ikoniske designs, der har formået at overleve tidens tand, og anses fortsat for at være designklassikere på tværs af kloden.

VP Globe Brushed Alu


Den originale VP Globe blev designet tilbage i 1969, og er i dag utvivlsom det mest velkendte Verner Panton belysningsdesign. Siden dengang er den flere gange blevet relanceret i en række forskellige unikke materialer, sammensætninger, størrelser og farver, som har givet designet nyt liv. I år er vi igen heldige med en ny tilføjelse til VP Globe-serien i form af den nye VP Globe Brushed Alu udgave, som udfordrer tidligere opfattelser af det ikoniske design gennem kombinationen af det børstede metal og den brændte orange farve. Her tilføjer det børstede metal et tidløst og moderne look til lampen, som, udover at skabe blikfang, giver indretningen lidt ekstra kant og karakter.

I stil med det originale design fås den nye VP Globe med den samme karakteristiske kombination af en transparent ydre skal i akryl med fem reflektorskærme sammensat af fine stålkæder indeni. Den nye udgave består af aluminium reflektorer med en kølig mat børstet finish, som står i flot kontrast til den velkendte og klassiske orange nuance, som emmer af varme, positivitet og optimisme. Denne sammensætning af farver og materialer skaber samtidig en nydelig, dynamisk kontrast mellem varme og kolde elementer, som er særligt iøjnefaldende og smukt indkapsler essensen af Verner Pantons design-DNA.

VP Globe er tilgængelig i en række forskellige sammensætninger og størrelser, der udforsker diverse materialer og udtryk – Se alle sammen her, heriblandt også den nye Brushed Alu udgave!